Masaža

 

 

Iako je tjelesna vježba najučinkovitija u održavanju fizičkog stanja organizma, vrlo je bitan i učinak masaže. Masaža pomaže kod uklanjanja bolovi, napetosti te za relaksaciju. Ima mehanički i refleksi učinak:

 

  • mehanički učinak podrazumijeva čišćenje površinskog sloja kože od izumrlih stanica, čime se koža obnavlja i hrani, a poboljšava se cirkulacija i opušaju mišići
  • refleksivno djelovanje pripisujemo oslobađanju od napetosti, što pomaže kod glavobolje, nesanice i stresa. Učinak je osobito efikasan kod onih simptoma koji imaju mehanički uzrok.

 

Nudimo usluge medicinske masaže, sportske masaže te relaksirajuće masaže.

 

Sportska masaža - podiže izdržljivost sportaža. Može se izvoditi prije i poslije treninga, a glavna karakteristika su joj dinamični i čvrsti pokreti.

Medicinska masaža - smanjuje napetost i bolove u mišićima. U kombinaciji s različitim terapeutskim tehnikama može pomoći kod mnogih bolnih stanja.

Relaksirajuća masaža - koristi se za opuštanje i smanjenje razine stresa nakon napornog radnog dana, najčešće u kobinaciji sa ugodnom ambijentalnom glazbom i mirisom aromatičnih ulja.

 

 

U ponudi su parcijalne ili masaže cijelog tijela, a masažu možete pokloniti putem poklon bona.